Renovatie parkeerdek P23

Opdrachtgever

Royal FloraHolland

Locatie

Aalsmeer

Categorie

Constructie

Over het project

Voor Royal FloraHolland wordt een parkeerdek van 70.000 m2 in fasen gerenoveerd. Het betreft een gietasfalt constructie die na circa 30 jaar door eenzelfde constructie wordt vervangen. Schaal Ingenieurs heeft het ontwerp en het bestek met tekeningen gemaakt. Naast de aanbesteding wordt ook de uitvoering begeleid.

Uiteraard dient tijdens de werkzaamheden de waterdichtheid te worden gegarandeerd omdat onder het parkeerdek de bedrijfsvoering gewoon doorgang moet kunnen vinden. Met een grote verplaatsbare tent is dit gerealiseerd.

Ook bij de oorspronkelijke aanleg was Schaal Ingenieurs betrokken. Beide keren is het project naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. 

Bijzonderheden project

Overige projecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Verhoging Deltabrug

De Deltabrug is gelegen aan de Galgkade te Vlaardingen. De Deltabrug is verhoogd met zo’n anderhalve meter. Dit was noodzakelijk om de brug op zogenaamde deltahoogte te brengen, zodat ook...
Bekijk project >

Advies scheurvorming wielerbaan

De Westlandse wielerbaan de Wollebrand te Honserlersdijk, waar de wielervereniging ‘Westland Wil Vooruit’ actief is, vertoont scheurvorming. Dit is voor het uitvoeren van de wielersport niet bevorderlijk. De wielerbaan heeft...
Bekijk project >