Renovatie parkeerdek P23

Opdrachtgever

Royal FloraHolland

Locatie

Aalsmeer

Categorie

Constructie

Over het project

Voor Royal FloraHolland wordt een parkeerdek van 70.000 m2 in fasen gerenoveerd. Het betreft een gietasfalt constructie die na circa 30 jaar door eenzelfde constructie wordt vervangen. Schaal Ingenieurs heeft het ontwerp en het bestek met tekeningen gemaakt. Naast de aanbesteding wordt ook de uitvoering begeleid.

Uiteraard dient tijdens de werkzaamheden de waterdichtheid te worden gegarandeerd omdat onder het parkeerdek de bedrijfsvoering gewoon doorgang moet kunnen vinden. Met een grote verplaatsbare tent is dit gerealiseerd.

Ook bij de oorspronkelijke aanleg was Schaal Ingenieurs betrokken. Beide keren is het project naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. 

No items were found matching your selection.

Bijzonderheden project

Overige projecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Delta1

Verhoging Deltabrug

De Deltabrug is gelegen aan de Galgkade te Vlaardingen. De Deltabrug is verhoogd met zo’n anderhalve meter. Dit was noodzakelijk om de brug op zogenaamde deltahoogte te brengen, zodat ook...
Bekijk project >

gemaal-haarrijn

Nieuw poldergemaal Haarrijn

Bij de wijk Maarssenbroek in Maarssen heeft aannemingsmaatschappij VOBI bv een nieuw poldergemaal gebouwd tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en “de Haarrijn” in opdracht van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Het Hoogheemraadschap...
Bekijk project >